ŽKK Primorje na kampu “Durmitor 2016”

ŽKK Primorje na kampu “Durmitor 2016”

1169
1
Podijeli

Nakon najuspješnije sezone od osnivanja ŽKK Primorje je na visinskim pripremama pred start nove sezone, na košarkaškom kampu “Durmitor 2016”.

zkk primorje pripreme durmitorTri treninga dnevno, na prelijepom Žabljaku, naporan rad sa trenerima, dobra atmosfera među igračicama, savršeni uslovi za trening, odlična hrana i smještaj u hotelu “Planinka” su garancija da će  Primorke biti spremne da u predstojećoj sezoni barem ponove rezultate iz prethodne.

Picerija i restoran

–      Dobro druženje nakon napornih treninga, uz  grupna gledanja završnih borbi na olimpijskim igrama, posebno košarkaških utakmica u Riu učiniće ove visinske pripreme igračicama Primorja nezaboravnim – navode iz kluba.

Za osam dana  spojiće se sve što je važno za bazične pripreme. Jer, tu su odlični uslovi za trening, svakodnevno trčanje ili vožnja bicikla po najljepšim dijelovima Durmitora, te osjećaj koji pominju sve učesnice kampa da su ih ove pripreme zbližile sa klupskim kolegicama, trenerima i upravom Kluba – ističu iz uprave. U ŽKK Primorje uvjereni su da je kamp Durmitor bio pravi pogodak za njih pred predstojeću takmičarsku  sezonu.

Podsjetimo da je ŽKK Primorje u protekloj sezoni  osvojio medalje u svim kategorijama  od najmlađih MiNi Basketa, koje su se okitile zlatnom medaljom, pa do juniorske selekcije koja je takođe bila bez konkurencije. Između zlatnih selekcija smjestile su se i srebrne mlađe pionirke i selekcija kadetkinja, koja je u protekloj sezoni bila ponos Primorki, iz čijih redova  su tri reprezentativke bile u nacionalnim selekcijama.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code