“ZLATNA FLOTA“ U MARINI PORTO MONTENEGRO

“ZLATNA FLOTA“ U MARINI PORTO MONTENEGRO

0
Podijeli

Zlatna_Odiseja_1Predstavnici kompanije Adriatic Marinas potpisali su tridesetogodišnji ugovor sa “Zlatnom flotom”, čime je Porto Montenegro postao matična luka ove prestižne flote superjahti -obavještavaju iz te kompanije. To je i potvrda da Porto Montenegro zauzima sve značajnije mjesto na mapi luksuznih marina za superjahte.

„Zlatnu flotu“ čine tri jahte: Golden Odyssey, duga 80 metara, Golden Shadow duga 67 metara i njen hidroavion Golden Eye i Golden Osprey duga 30 metara. One će biti preseljene u Porto Montenegro iz njihove trenutne luke u Nici.

– Drago mi je što, kao kapetan Golden flote, Porto Montenegro mogu da nazovem našim novim ‘domom’. Ovaj projekat predstavlja izuzetno impresivan servis za superjathe, koji je smješten u Boki Kotorskoj, jednom od najzaštićenijih i najljepših područja u Sredozemlju. Uvjeren sam da će Porto Montenegro postati jedna od glavnih luka za superjathe tokom narednih nekoliko godina, a upravo je to razlog zbog kog smo odlučili da napravimo ovaj potez”, rekao je kapetan “Zlatne flote”, Mike Hitch.

Picerija i restoran

Direktor kompanije Adriatic Marinas, Oliver Corlette istakao je da se sa slavnom Zlatnom flotom Porto Montenegro čvrsto pozicionira kao jedna od vodećih marina za luksuzne jahte u Mediteranu.

– Uz udvostručenje kapaciteta marine, hotel Regent sa pet zvjezdica i novi centar za opravku brodova, 2012. godina biće naša najbolja godina do sada”, rekao je Corlette.

Inače, Porto Montenegro je ove godine potpisao još nekoliko važnih partnerstava i projekata, kao što su lansiranje kluba Purobeach Porto Montenegro sa Puro grupom iz Španije i izgradnja Regent Porto Montenegro hotela.Zlatna_Odiseja_2

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code