Početna Društvo Zmijice dobile odbojkaški teren

Zmijice dobile odbojkaški teren

9

Na plaži Zmijice u Zelenici već par dana koristi se mali teren za odbojku, koji je napravljen na inicijativu mladih Zeleničana. No, to je samo uvježbavanje.

Teren još nije u potpunosti završen, te se narednih dana očekuje proširenje. Uz to, uskoro bi trebalo da stigne i oprema za teren, odnosno mrežice.

“Teren bi kompletno trebalo da bude u funkciji najvjerovatnije do 1. avgusta, a nakon toga, želja nam je da organizujemo i neki turnir u odbojci. O terminu i održavanju turnira kao i mjestu gdje će zainteresovani moći da se prijave, obavijestićemo naknadno”, kazali su nam Zeleničani.

Teren “radi” u sklopu kupališta i otvoren je za posjetioce svakog dana kao i plaža, od 7 – 21 h.

9 Komentari

  1. kutensburg…..potvrda si velike negativnosti…nije to ni tebi samom lako nositi….. sto nisi pomogao tim mladim ljudima, pa prosirio teren.. nego bice iz neke stolice uz pice ” nadgledas” tudji rad…ili …sa Portala……Bilo bi dobro da je vise takvih mladih ljudi , pozitivnih i druzeljubivih, veselih…. a ne mrzovoljnih kao ti… kratka ti je recenica… a izazivas osjecaj zaljenja zbog tvoje negative…. druzi se sa njima..bice ti bolje…

    11
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code