Početna Turizam Žućenica fest u Tivtu u subotu s rekordnim brojem izlagača

Žućenica fest u Tivtu u subotu s rekordnim brojem izlagača

0

Gastronomska manifestacija “P(i)jat od žućenice”, u sklopu XIV Međunarodnog Žućenica fest-a, održaće se u subotu, 16. juna u Tivtu, na rivi Pine od 19 sati.

Foto: tivat.travelZa “P(i)jat od žućenice” prijavljeno je 26 izlagača, što je rekord Žućenica festa. Veliki broj izlagača najavljuje i nove rekorde u broju jela sa žućenicom, a nastup Glazbeno prosvjetnog društva Tivat, od 19 sati i splitske klape Iskon od 20,30, obojiće ovu poznatu pučku feštu mediteranskom muzikom i pjesmom.

Za nastup na “P(i)jat od žućenice” učešće su, pored ekipa Organizacije žena Tivta prijavili: Kolo srpskih sestara iz Tivta, Organizacija žena Risan, NVO Harlekin iz Donje Lastve, JU škola “Sergije Stanić” iz Podgorice, NVO Ruke iz Herceg Novog, Vodena kočija, Restoran Mali raj iz Igala, NVO Bokeški forum, OŠ “Drago Milović”, Aktiv žena SD, Kavačke alamake, Organizacija žena Budve, žene Grblja, NVO Fešta Baošići, Hotel Pine, a prvi put na Žućenica festu predstaviće se i Uduženje ugostitelja Tivat sa kulinarima iz lounge barova KLM i Volat, Konobe Bahus, kafe bara i restorana Mala barka,City hall, My club, Big ben, te hotela Montenegrino i La Rauch. Internacionalne boje Festivala braniće kulinarii iz Poljske i Srbije.

Organizator Žućenica fest-a je Organizacija žena Tivta uz tehničku i finansijsku pomoć Turističke organizacije Tivat, Radio Tivta i tivatske Opštine, koja je pokrovitelj Festivala.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code