Početna Servis Žvinje dva dana bez vode

Žvinje dva dana bez vode

4

Stanovnici naselja Žvinje, iznad Igala, koje posljednjih godina imaju sve više gostiju u turističkim vilama, već dva dana su bukvalno bez kapi vode. O prestanku snabdijevanja nijesu unaprijed bili obaviješteni iz novskog “Vodovoda i kanlaizacije”, tvrde za Radio Jadran mještani.

Teško je bilo kakvo “dnevno funkcionisanje”, pogotovo zbog turista, bazenske tehnike u pojedinim vilama. Pumpe su pri kraju rezervi sa vodom, bez koje ne smiju da ostanu, javljaju nam Žvinjani.

Picerija i restoran

Na sajtu preduzeća Vodovod i kanalizacija d.o.o. o ovom problemu nema informacija, niti pojašnjenja, kao ni obavještenja zašto vode nema ovo naselje sa nekoliko stotina stanovnika tokom ljeta.

Radiju Jadran su u ovom opštinskom preduzeću kazali da “ne znaju da Žvinje nemaju vode”, te da će “poslati nekog da vide u čemu je problem”.

I ovoga puta pokušavali smo da ostvarimo kontakt sa tehničkim direktorom, Mićom Stojanovićem. Nije odgovarao na pozive iz naše redakcije. Takođe, ni još aktuelna direktorica Jelena Đaković nije se javljala na telefonske pozive.

Broj mobinog trelefona na koji su građani ranije mogli dobiti kakve takve informacije o kvarorima i njihovoj sanaciji, 067 610 170, danas je isključen. Dolazi vikend!?

Tako ni mještani niti redakcija Radija Jadran, na žalost, za sada nemaju odgovor na akutno pitanje, kada će voda doći?
Dobto upućeni Žvinjani sumnjaju da je problem koji su imali i prije nekoliko dana. Tada su zbog smanjenog dotoka vode sa Plata “presušili” rezervoari na Žvinjama, iz kojih se voda distribuira.

4 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code