ZVJEZDAN VIDAKOVIĆ: ČEKA ME MEČ ŽIVOTA, POJAS ĆE OSTATI U CRNOJ GORI!

ZVJEZDAN VIDAKOVIĆ: ČEKA ME MEČ ŽIVOTA, POJAS ĆE OSTATI U CRNOJ GORI!

148
0
Podijeli

zvjezdan vidakovicCrna Gora ovog ljeta mogla bi da dobije još jednog boksera sa pojasom u svojim vitrinama. Novljanin Zvjezdan Vidaković boriće se tokom avgusta u svom Herceg Novom za WBC pojas šampiona Mediterana.

Ime protivnika Zvjezdan nije želio da otkrije do zvanične potvrde WBC-a.

Picerija i restoran

 

– Spremam se za meč. Borba za pojas WBC Mediterana je najveći ispit u mojoj karijeri. Protivnik će mi biti jedan italijanski bokser, iako još uvijek čekam zvaničnu potvrdu WBC-a. Datum borbe kao i ime protivnika saopštiću za nekolika dana, rekao je Vidaković za portal direkt.me On je istakao i da bi ga osvajanje pojasa lansiralo među najbolje u poluteškoj kategoriji.

– Eventualnim osvajanjem pojasa ušao bih u 30 najboljih boraca na svijetu u svojoj kategoriji. Daću sve od sebe da meč dočekam spreman, i da pojas zadržim u Crnoj Gori.

Vidaković najavljuje i spektakl kakav Herceg Novi nije vidio do sada.

– Biće to najveći spektakl u Herceg Novom, i mojim Novljanima pružiću vrhunsku borbu. Dostojanstveno ću se boriti za grad i državu u kojoj živim. Hvala vama na pomnom praćenju moje karijere, zaključio je razgovor za “Direkt.me” naš najbolji poluteškaš.

Dodajmo da Vidaković ima osam profi borbi, te da je u svih osam slavio. Posljednji trijumf ostvario je u aprilu, kada je na priredbi u Baru savladao bez imalo problema iskusnog Srbina Mišu Nikolića.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code