ZVJEZDAN VIDAKOVIĆ POSLIJE BORBE: “DAO SAM SVE OD SEBE”

ZVJEZDAN VIDAKOVIĆ POSLIJE BORBE: “DAO SAM SVE OD SEBE”

138
0
Podijeli

zvjezdan vidakovic 0108 1Spetaklu na hercegnovskom Škveru, u kome smo dobili novog šampiona Mediterana, u poluteškoj kategoriji, verzije WBC, Novljanina Zvjezdana Vidakovića, nijesu mogli da prisustvuju svi koji su htjeli. Neko se odlučio za Filmski festival, neko za TV-ekrane i polufinalnu utakmicu svjetskog prvenstva u vaterpolu Crna Gora – Italija, a mnogi nijesu našli mjesto na bazenu za atraktivan boks meč. Nešto slično nikada nije viđeno u Herceg Novom. Meč je počeo sat kasnije nego što je bilo najavljeno, a Vidaković je u stilu svjetskih boksera i pomalo filmski ušao u ring, pozdravljen ovacijama prisutnih. Slijedeći svoj moto “poraz nije opcija”, nakon 12 iscrpljujućih rundi, jednoglasnom odlukom tročlanog žirija Zvjezdan Vidaković je proglašen za WBC šampiona Mediterana, u meču protiv Sicilijanca Đuzepea Brisketa.
Publika je čitavo vrijeme bila Zvjezdanov saigrač, a dan nakon meča Vidaković je za naš radio kazao da je prilično iscrpljen, jer nije očekivao meč od 12 rund, ali i zadovoljan zbog uspjeha i sinoćnje atmosfere.
“Veoma jak meč od 12 rundi, nisam se nadao da će ipak trajati toliko. Ali eto, skupio sam snagu, dao sve od sebe, zasluženo pobijedio i dao Novom jedan novi sjaj Mediterana”.
Vidaković nije krio zahvalnost zbog velike podrške koju je imao izvan ringa, navodeći da se trudio da opravda očekivanja trenera, menadžera ali i svih koji su ulagali i vjerovali u njega.
“Baš sam zadovoljan podrškom brojne publike, jer sam stvarno očekivao da će Novljani doći da me podrže u što većem broju. Dao sam maksimum da se odužim svima ovim pojasom, jer su i ovaj grad i svi koji su me bodrili – to i zaslužili”.
On je dodao i da je u Đuzepeu Brisketu imao velikog borca za protivnika, koji je kako kaže, bio zadovoljan tretmanom u Herceg Novom i napustio ga je pun pozitvnih impresija – osim naravno onog dijela u kojem je otišao kao poražen.
Vidakovića sada očekuje period odmora zbog napornih treninga koje je imao, a njegove dalje obaveze zavisiće od menadžera.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code